Acceptera

Scandinav erbjuder

Vi är en flexibel samarbetspartner som löser alla dina visuella behov. Hos oss kan du köpa bilder styckvis eller genom paket och abonnemang i olika storlekar. Du kan också beställa uppdragsfotograferingar där vi skräddarsyr bilder efter dina behov och önskemål.Styckpriser

Vid behov av en eller två bilder,
kan du köpa styckbilder.
Från 1100 kr/bild.

Läs mer keyboard_arrow_down

Paket

Behöver du fler än två bilder
kan du spara med våra paket.
Från 790 kr/bild.

Läs mer keyboard_arrow_down

Simple 

Enkelt och kostnadseffektivt årsabonnemang med minimal administration. Från 72 kr/bild.

Läs mer keyboard_arrow_down

Styckbilder

Behöver du bara en eller två bilder och är osäker på hur behovet ser ut längre fram? Då kan du köpa styckbilder. Vid RF-licens styrs priset endast av bildstorlek och du har sedan fri användning av bilderna i all framtid för dig eller din kund som du har uppgett som användare. 

Low

Medium

High

Superhigh

Mått cm  5 x 3,5 21 x 14 31 x 20 42 x 30
Pixlar 600 x 400 2500 x 1650 3600 x 2400 5000+ x 3500
Pris 790 SEK 1990 SEK 2350 SEK 2990 SEK

Våra paket

Behöver du fler än två bilder är det billigare att köpa ett paket. De finns i storlekar om 5, 10 eller 25 bilder och förutom antal väljer du även bildstorlek. Paketen är aktiva under ett helt år med fri framtida användningsrätt. Du kan köpa flera paket av olika storlekar parallellt och börja använda dem så snart du har lagt dem i kundvagnen.

A5
A4
A3
add_shopping_cartLägg i kundvagn

Simple årsabonnemang

Perfekt för dig som har ett löpande behov av bilder. Du får fri framtida användningsrätt på alla bilder. Priset grundar sig på bildstorlek och antal bilder. Abonnemanget löper på ett år med en månads uppsägningstid innan det förnyas efter tolv månader. Välj att betala månadsvis eller årsvis.

Digital
A5
A4
A3
add_shopping_cartLägg i kundvagn

Fotouppdrag

Hittar du inte det du söker i vår bildbank? Vår uppdragsavdelning hjälper dig. Vid ett fotouppdrag tar vi bilder utifrån dina behov och önskemål. Vi fotograferar allt från verksamhetsbilder, personalporträtt till större produktioner där vi ser till att hitta lämpliga modeller och platser.


Kontakta oss så berättar vi mer.

info_outline

Kom igång

Snabbguide för bildköp.


Klicka här
how_to_reg

Skapa konto

Registrera dig.


Klicka här

Bilden sparades

Du måste vara inloggad för att spara bilder

Logga in