Acceptera

Om Scandinav bildbyrå

Scandinav Bildbyrå är en svensk etablerad bildbyrå som erbjuder kvalitativa genrebilder med skandinaviskt bildspråk från ledande fotografer. Under varumärket Scandinav tar vi fram bilder med ett bildspråk som passar speciellt bra för kommun, stat och landsting. Vi avbildar det svenska samhället och dagliga situationer på ett vardagsnära sätt. Bildspråket är skandinaviskt och gränsar till det dokumentära. Äkta och oputsat. Livet precis som det ser ut. Sa vi att vi har tre fokusområden som präglar de bilder vi tar in också? Mångfald, jämställdhet och integration.

Hos oss kan du köpa royaltyfria bilder med betoning på svenska motiv via styckeförsäljning och olika typer av tjänster. Vi är personliga och kvalitetsmedvetna med en inställning att ständigt förbättra vårt utbud, våra tjänster och vår kundservice.

Hittar du inte det du söker i vår bildbank? Vi erbjuder dig uppdragsfotografering och retusch där vi utgår från dina behov och önskemål.

Kundansvariga

Vi hjälper dig gärna att hitta de bilder du söker, informerar om prisuppgifter och ger svar på dina frågor och funderingar.

Diamante Axvret, Scandinav

Diamante Axvret

Försäljningschef

diamante.axvret@scandinav.se

070-730 88 89

Carina Frondell, Scandinav

Carina Frondell

Key Account Manager

carina.frondell@scandinav.se

070-160 08 05

Kontakta oss

Telefon

08-400 29 700

Öppettider

Vardagar 09-17

Besöksadress

c/o The Park
Magnus Ladulåsgatan 3
118 65 Stockholm

Kontakta oss här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast.

Bilden sparades

Du måste vara inloggad för att spara bilder

Logga in