Acceptera
Om Scandinav Simple

Om Scandinav Simple

Scandinav Simple är ett årsabonnemang med svenska royaltyfria (RF) bilder. I abonnemanget ingår bilderna från Scandinav Bildbyrå med ett värde på flera tusen per bild.

Tjänsten ger företag och organisationer en enklare och mer kostnadseffektiv bildlösning för de som har ett löpande behov av bilder. Du får fri framtida användningsrätt på alla bilder och de får även sparas i egen bildbank. Genom funktioner för att skapa egna nedladdningsformat och beskärmallar spar du också värdefull tid.

Så fungerar det

Priset grundar sig på:

  1. Bildstorlek
  2. Antal bilder

Priserna börjar vid 2500:-/månad

Abonnemangstyper

DIGITAL (1400 px, 72 dpi)

A5 för tryck (300 dpi)

A4 för tryck (300 dpi)

A3 för tryck (300 dpi)

Nivåer

Du kan köpa 100, 250, 500 eller 750 bilder.

Priserna är motsvarande månadskostnad vid förbetald årsavgift. Maxvolymen innebär max antal köpta bilder (sådana som också får sparas i egen bildbank). Du kan inte ladda ned bilder för att bunkra upp en egen bildbank utan måste publicera bilderna inom abonnemangsperioden för att få spara dem i egen bildbank. Observera att redan köpta/publicerad bilder får hämtas och användas fritt antal gånger (påverkar ej maxtaket).

Du får ladda ned fritt antal skissbilder för att göra testlayout men vid publicering behöver du köpa bilden.

Licensformen är alltid royaltyfri vilket innebär att du har fri framtida användningsrätt till bilden (ej exklusiv rätt).

Om du når taket för max antal bilder

Om du skulle nå taket på max antal bilder innan årsperioden löpt ut erbjuds du
att teckna ett nytt abonnemang alternativt få köpa bilderna till 50% av ordinarie pris till dess att abonnemangsperioden löpt ut.

Endast årsavtal

Simple-abonnemanget kan endast tecknas som årsavtal (minst 12 månader) och faktureras i förskott vid start. Undantag kan göras för mindre företag att dela upp betalningen. Tilläggskostnad för uppdelad faktura tillkommer med 10% tillägg för månadsfaktura och 5% tillägg för sex månaders-faktura.

Möjlighet att konvertera från annan typ av bildabonnemang

Om ni redan idag har ett annat typ av bildabonnemang från Scandinav Bildbyrå så finns det möjlighet att konvertera det till ett Simple-abonnemang på royaltyfria bilder. Hör av dig till oss så gör vi en avstämning på pågående tjänst (för hyrilcens) och berättar vad du behöver betala emellan för att konvertera.

Storlekstillägg

Om du behöver en bild i större storlek än vad som ingår i ditt abonnemang, kan du köpa bilden upp till A3-format (maxstorlek). Om du behöver en bild kostar det 500 kr per extra bildstorlek.

Snabbguide för bildköp

1. Sök upp en bild

Skriv ett eller flera sökord för den bild du söker i sökfältet i vänstermenyn. Du kan även använda vänstermenyn för att hitta bilden du söker i olika kategorier.

2. Album

är en funktion för att spara bilder i mappar. Du kan när som helst gå tillbaka till en mapp och ladda ned bilder eller köpa dem i större storlek. Bildbyrån kan även lägga in bilder i dina mappar som svar på bildförfrågningar från dig.

3. Köp bild

För att köpa en bild klickar du på nedladdningspilen på bilden. Om du vill ha bilden i större storlek, lägger du bilden i kundkorgen (då syns bilden i det gröna kassafältet längst upp till höger). Du kan lägga bilden i kundkorgen från sökresultatet, från bildsidan eller från ett album.

Sedan går du vidare genom att klicka på ”Till kassan” till vänster i den gröna fliken och följer sedan instruktionerna tills köpet är genomfört.

4. Hämta bild

Efter genomfört köp kan du hämta bilden i det format du önskar (maxformatet som ditt abonnemang tillåter) och du kan även skapa eget format och beskära vid nedladdningen. Bilderna du köpt kan du i framtiden ladda ned igen (fritt antal gånger utan extra kostnad då bilder har RF-licens) via ”Köpta bilder”-sidan.

Medarbetare

Möt personerna bakom Scandinav Bildbyrå. Vi hjälper dig gärna att hitta de bilder du söker, informerar om prisuppgifter och ger svar på dina frågor.

Lovisa Rönnquist

Lovisa Rönnquist

Bild- & fotografansvarig

lovisa@scandinav.se

08-409 051 08

Diamante Axvret, Scandinav

Diamante Axvret

Försäljningschef

diamante.axvret@scandinav.se

070-730 88 89

Carina Frondell, Scandinav

Carina Frondell

Key Account Manager

carina.frondell@scandinav.se

070-160 08 05

Annelie Landin Scandinav

Annelie Landin

Key Account Manager

annelie.landin@scandinav.se

073-731 53 59

Kontakta oss

Telefon

08-400 29 700

Öppettider

Vardagar 09-17

Besöksadress

c/o The Park
Magnus Ladulåsgatan 3
118 65 Stockholm

Kontakta oss här

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi snarast.

Bilden sparades

Du måste vara inloggad för att spara bilder

Logga in